Zoekknop
Hobbypakhuis Logo
[Home] [Webwinkel] [Winkelwagen] [Wol] [Patronen] [Vragen] [Info] [Contact] [Early Birds]
_Ga naar de Wol pagina

Ga naar de wol   Ga naar de wolboeken Ga naar de Wol accesoiresGa naar de Sculpey Living Doll paginaGa naar de Premo Sculpey klei pagina

Wildbrei dag Gezocht 

 
_

Premo Sculpey klei

Premo Sculpey klei is de professionele klei voor de veeleisende polymeer klei liefhebber. Op deze pagina proberen we u te informeren over de eigenschappen van Premo Sculpey. Tevens proberen we u op leuke ideeŽn te brengen om meer toepassingen te hebben voor deze fijne klei.
 
 

Premo klei is leverbaar in 32 kleuren van 56 gram en grote pakken van 464 gram. Momenteel zijn van de grote pakken een beperkt aantal kleuren leverbaar.


Premo Sculpey is na kort kneden snel klaar om te modelleren.
De klei blijft zacht en bewerkbaar ondanks dat de klei niet gaat kruimelen.
Het kneden kan ondersteund worden door het gebruik van een pasta machine.
Let op: Gebruik een pasta machine alleen voor eten of alleen voor klei!!!.
Premo is Soepel en kruimelt niet
Premo heeft een sterke en egale structuur
Premo is ideaal om te mengen
Premo klei is extreem sterk
Premo is perfect om canes mee te maken.

 
P r e m o Sculpey kleuren
5 0 0 1 -  5 7 0 3

White
White
5001
Ecru
Ecru
5093
Translucent
Translucent 5310
Purple
Purple
5513
Cooper
Copper
5018
Pearl
Pearl
5101
Green
Green
5323
Violet
Violet
5515
Orange
Orange
5033
Silver
Silver
5129
Cadium Red
Cadmium
Red Hue 5382
Fluorescent Green
Fluorescent
Green 5521
Black
Black
5042
Red Pearl
Red Pearl
5259
Alizarin Crimson
Alizarin Crimson
5383
Ultramarine Blue
Ultramarine Blue
5562
Burnt Umber
Burnt Umber
5053
Blue Pearl
Blue Pearl
5289
Raw Sienna
Raw Sienna
5392
Cadium Yellow
Cadmium Yellow
Hue 5572
Cobalt
Cobalt Blue
5063
Green Pearl
Green Pearl
5299
Fluorescent Red
Fluorescent Pink
5503
Fluorescent Red
Fluorescent Red
5583
Zinc Yellow
Zinc Yellow
5072
Gold
Gold
5303
Fuchsia
Fuchsia
5504
Fluorescent Yellow
Fluorescent Yellow
5600
Beige
Beige
5092
Sea Green
Sea Green
5305
Turquoise
Turquoise
5505
Glow-In-The-Dark
Glow-In-The-Dark
5703
Door de verschillen in het tonen van kleuren op monitoren en printers kunnen de kleuren afwijken van de getoonde kleuren. Gebruik de kaart als referentie.

Sculpey Premo is beschikbaar in 32 kleuren, waaronder goud en zilver. Alle Premo kleuren zijn ontwikkelt met het oog op het mengen van nieuwe kleuren. De klei kan ook gemengd worden met pigment poeder zoals Pearl-Ex.Premo Sculpey werkt erg prettig en behoudt zijn vorm goed.
Sieraden makers waarderen Premo Sculpey vooral omdat het uitstekend geschikt is voor hun Millefiori and caning werk. De canes blijven uitstekend in vorm.

Premo klei is wat ons betreft de sterkste en meest duurzame klei. Hierdoor blijven klei creaties goed en kunnen ze zonder problemen worden verstuurd. Premo Sculpey breekt niet snel na het bakken. Op de dikkere plaatsen is het hard en stevig op de dunne plaatsen blijft het flexibel, wat breken voorkomt. Hierdoor is Premo ook erg geschikt voor Scrapbooking.

Op wat voor niveau je je ook bevindt, we weten zeker dat je de eigenschappen van Premo Sculpey zal waarderen en de voordelen zult kunnen gebruiken bij het realiseren van je klei projecten.

Bak instructie: Premo Sculpey moet gebakken worden in de (keuken)oven op 130 graden celsius. Zorg dat de oven is voorverwarmd. Bak de klei 30 minuten tot ongeveer een halve cm dikte. Gebruik geen magnetron. Na het bakken worden de kleuren nog intensiever en krijgen meer diepte. Probeer altijd eerst de oven uit; temperatuur is erg belangrijk voor polymeer klei. Zorg dat de ruimte waarin u de klei bakt goed geventileerd is.

Gebruik: Gebruik Premo Sculpey voor sieraden, decoratie, boetseren, Scrapbooking. Poppenmakers kunnen Translucent Premo Sculpey mengen met Super Sculpey voor extra transparantie en sterkte. Premo Sculpey heeft als voordeel dat het gebruikt kan worden om extra sterkte en stabiliteit aan andere producten te geven.

Bewaar advies: Sculpey polymeer klei producten blijven goed als de klei bewaard wordt op een koele donkere plaats. Hou de klei weg bij warmte bronnen en direct zonlicht.
 
mailto:info@hethobbypakhuis.nl Copyright. Het Hobbypakhuis, Almere 2014
Verkooppunt voor Phildar wol en accesoires
Bezoek ook: www.hetwolpakhuis.nl